FAQ items aan het laden...
Veelgestelde vragen

Toscane Vakantievilla – Borgo La Casa

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen omtrent de huur van onze vakantievilla’s gaan over betalingen, annuleringen, huurprijs en faciliteiten.

Lees hier het antwoord op de vragen.

Aankomst en Vertrek

Aankomst en Vertrek

De reguliere wisseldag is zaterdag.

Check-in is mogelijk tussen 16.00 en 19.00 uur.
Check-out is uiterlijk om 10.00 uur.

Bij aankomst krijgt u een rondleiding, handdoeken en een Information Guide met nuttige informatie over de woning en de omgeving, winkels, artsen e.d.

Wij verzoeken onze gasten om eventuele gebreken, technische storingen of schade aan de woning of het interieur aan de sleutelbeheerder te melden.

Supermarkt en andere winkels

Supermarkt en andere winkels

Op 5-10 minuten met de auto van Borgo La Casa vindt u verschillende supermarkten, warme bakker, slager, apotheek etc. in zowel Poppi als Bibbiena.

De dichtstbijzijnde supermarkt is de Coop in Bibbiena, località Palazetto. Dit is een grote supermarkt waar u alles kunt kopen.

Sporten

Sporten

De Casentino omgeving biedt een veelheid van sportieve mogelijkheden, zoals fitness in Bibbiena, de wandel- en fietsroute langs de Arno rivier, de golf course in Poppi (Alto), uitgezette wandelingen in de omgeving en de aangrenzende bossen.

Fietsen kunnen worden gehuurd in Ponte a Poppi.

In Poppi treft u ook het plaatselijke VVV kantoor aan.

NB
De wandel/fiets route langs de Arno rivier loopt langs het terrein van Borgo La Casa. U kunt aansluiten op de route bij het bruggetje aan de voet van de heuvel (waar ook enkele parkeerplaatsen zijn).

Huisdieren

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Rookvoorschriften

Rookvoorschriften

Roken is niet toegestaan in de woning.

Wees buiten voorzichtig met rook en vuur in tijden van grote droogte.

Feest of Bruiloft

Feest of Bruiloft

Borgo La Casa is gericht op rust, ruimte en luxe. Helaas is Borgo La Casa daarom niet geschikt voor een feest of bruiloft.

Voor het organiseren van een feest of bruiloft kunt u kiezen voor de nabijgelegen Borgo Corsignano, gelegen in Poppi (op circa 7 km afstand). Dit prachtige vakantieverblijf beschikt over de juiste faciliteiten, zoals een ruime feestzaal en voldoende catering faciliteiten, almede een prachtige kapel voor het voltrekken van de huwelijksplechtigheid. Zie ook www.borgocorsignano.it.

Ga naar de bovenkant