Toscane luxe villa’s te koop met zwembad – Borgo La Casa!

Een villa kopen in Toscane wie droomt er niet van? Wij bieden onze luxe huizen in Poppi in Toscane na ruim 20 jaar nu te koop aan. We begonnen met een ruïne en maakten van Borgo La Casa een waar paradijs. Nu wij zelf op leeftijd komen wordt het tijd onze Borgo over te dragen aan een nieuwe liefhebber van Toscane!

Wij verwelkomen u graag als de nieuwe eigenaar van Borgo La Casa.

Jan en Ria Buné

Wordt u de nieuwe eigenaar van Borgo La Casa?

De tijd is gekomen om Borgo La Casa over te dragen aan een nieuwe eigenaar. Onze luxe villa’s in Toscane staan te koop. Bent u op zoek naar uniek onroerend goed in Toscane, bekijk dan onze Borgo La Casa.

Wij hebben in 2003 een ruïne gekocht en deze met passie en toewijding omgetoverd tot een prachtige borgo met een riant familiehuis en twee mooie gastenverblijven. De borgo is prachtig gelegen op een heuvel van de Casentino vallei nabij Poppi/Bibbiena en wordt omringd door 32 hectare land.

Om u alvast een voorproefje te geven, treft u hiernaast een video van Borgo La Casa op YouTube.

Luxe en duurzame villa’s te koop

De borgo is voorzien moderne technieken en apparatuur: vloerverwarming, air-conditioning en goed ingerichte keukens in de huizen, 35 EV-panelen voor het opwekken van elektriciteit, 16 zonnepanelen voor het verwarmen van de huizen en het zwembad, een laadpaal voor elektrische auto’s, satelliet TV, draadloos internet en een beveiligingssysteem met IP-camara’s. De borgo heeft een eigen watervoorziening op basis van een natuurlijke bron en een waterput met pomp.

Bouwgrond

De borgo biedt de mogelijkheid om een woning te bouwen op nog twee beschikbare kavels, waarvoor door de gemeente toestemming is verleend voor de bouw van een woning.

Makelaars die onze luxe villa’s te koop aanbieden

De borgo is recent in verkoop genomen door een aantal gerenommeerde makelaars:

Vakantiehuis met zwembad 4 personen toscane, vakantiewoning met zwembad 6 personen toscane, vakantiewoning met zwembad 10 personen toscane, borgo la casa

Faciliteiten:

 • Verwarmd zwembad (6 x 14m) met buitendouche en loggia
 • Ruime tuin, terras en speeltuin voor de kinderen
 • WiFi en TV
 • Airconditioning in slaapkamers
 • Open haard en vloerverwarming
 • Luxe keuken met koel/vries combinatie, oven en afwasmachine
 • Nespresso machine
 • BBQ en pizza-oven
 • Wasmachine en droger
 • Parkeergelegenheid
 • Laadpaal voor elektrische auto’s

Restauratie Borgo La Casa

In de periode 2008 – 2011 is de ruim 250 jaar oude woning door ons met zorg gerestaureerd en zijn de bijgebouwen vervangen door twee ruime en comfortabele vakantievilla’s: Casa Quattro, geschikt voor 4 personen en Casa Sei, geschikt voor 6 personen. Het hoofdverblijf (Casa Principale) is bij ons in gebruik als tweede woning. Het was onze passie om Borgo La Casa te realiseren waarin kwaliteit en comfort centraal staan en waar de gehele familie kan neerstrijken om te genieten van een heerlijke rustige vakantie onder de Toscaanse zon.

Prestigieus onroerend goed

Dit prestigieuze onroerend goed te koop is geografisch gepositioneerd in de buurt van de historische plaatsen Poppi en Bibbiena. Poppi, met het oude kasteel is één van de meest aantrekkelijke plaatsen van heel Casentino, Toscane. Het pand, voorheen een oude boerderij, is getransformeerd tot een luxe vastgoedcomplex met 3 luxe villa’s met een privé zwembad. Het ligt op een terrein van 32 hectare dat grenst aan de rivier de Arno en het nationaal park Foreste Casentinesi. Het geniet een heuvelachtige panoramische ligging, volledig omgeven door een groen ongerept landschap. Ondanks deze rustige locatie is de geografische ligging tegelijkertijd zeer strategisch en geeft het de kans om heel gemakkelijk alle belangrijke centra van Toscane te bereiken, zoals Arezzo (38 km; 43′), Firenze (58 km; 1u 35′) en Siena (108 km, 1u 43′).