Project Description

60-Plus Programma: vakantievilla’s in Toscane boeken met flexibele data en korting

Buiten het hoogseizoen met flexibele data en korting een vakantievilla in Toscane boeken? Dat kan met het 60-Plus programma van Borgo La Casa.

Veel ouderen ontwikkelen een levensstijl van maatschappelijk actief blijven in combinatie met het genieten van gezin, familie, vrienden, sociale en culturele activiteiten en meerdere vakanties per jaar. Bij voorkeur buiten het drukke seizoen. Juist voor deze doelgroep hebben wij een 60-Plus Programma ontwikkeld, gericht op flexibele en comfortabele vakanties in casu de maanden april-juni en de maanden september-november.

Geniet van Toscane als de natuur op z’n mooist is en steden als Florence, Arezzo en Siena heerlijk toegankelijk zijn. Boek een vliegticket naar Pisa of Florence. Huur een auto en enkele uren later zit u in uw comfortabele vakantievilla met open haard, vloerverwarming, air conditioning en een verwarmd buiten zwembad.

Wat bieden wij u aan?

  • Flexibile boekingen: u bent buiten het hoogseizoen niet gebonden aan de zaterdag als wisseldag. U kunt op iedere dag in de week aankomen en vertrekken. De huurkosten zullen pro rata worden berekend.
  • U ontvangt van ons een informatiegids met praktische gegevens, zoals contactgegevens van artsen, apotheken en het ziekenhuis in Bibbiena, alsmede toeristische informatie.
  • Een 60-Plus korting op de huurtarieven van 5%,.

Dit zijn de spelregels:

  • Deelname aan het 60-Plus Programma is alleen mogelijk voor boekingen die rechtstreeks worden gemaakt via onze website www.toscane-vakantievilla.nl.
  • Degene die de boeking maakt dient 60 jaar of ouder te zijn en zelf ook deel uit te maken van het reisgezelschap. Desgewenst kan om legitimatie worden gevraagd.
  • Het 60-Plus Programma geldt alleen voor boekingen met betrekking tot de maanden april tot en met juni en september tot en met november.
  • De minimale verblijfsduur is 1 week.

NB
Voor nadere informatie over het 60-Plus Programma kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.