Vakantievilla’s Toscane: praktische informatie

Hieronder treft u praktische informatie aan voor een plezierig en veilig verblijf in één van onze vakantievilla’s van La Casa in Toscane, Italië. De informatie kunt u ook lezen in de Information Guide, die u aantreft in uw vakantievilla.

Algemeen

La Casa is gericht op rust, ruimte en luxe en bestaat uit 2 vakantievilla’s en het hoofdverblijf, dat bij ons, buiten het hoogseizoen, in gebruik is als vakantiewoning.

Voor het organiseren van een feest of bruiloft kunt u kiezen voor de nabijgelegen Borgo Corsignano, gelegen in Poppi (op circa 7 km afstand). Zie ook onder ‘Links’. Dit prachtige vakantieverblijf beschikt over de juiste faciliteiten, zoals een ruime feestzaal en voldoende catering faciliteiten, almede een prachtige kapel voor het voltrekken van de huwelijksplechtigheid.

Aankomst en vertrek

Check-in is in het hoogseizoen op zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Check-out is in het hoogseizoen op zaterdag uiterlijk om 10.00 uur.

Indien er iets in de woning iets kapot is gegaan of zoek is geraakt, dan dient u dit vóór uw vertrek kenbaar te maken aan de sleutelbeheerder.

Zwembad

Het verwarmde zwembad is bestemd voor gebruik door alle bewoners en gasten van Borgo La Casa. Dat betekent dat het is afgestemd op gebruik door 10 tot 16 personen. Er is voldoende tuin- en zwembadmeubilair om ieder in de gelegenheid te stellen om te genieten van de zon en het water.

Het zwembad is voorzien van een elektrisch afsluitbaar roldek. Dit betekent dat het risico op verdrinking van kleine kinderen kan worden beperkt door het zwembad, na gebruik, af te sluiten met het roldek.

Wij verzoeken u om altijd toezicht te houden op kleine kinderen in de buurt van het zwembad. Een zwembad is en blijft gevaarlijk voor kinderen, die niet kunnen zwemmen en water trekt nu eenmaal kinderen aan. Neem ook zwembandjes mee voor uw kinderen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele ongelukken bij het zwembad.

De kwaliteit van het water wordt wekelijks gecontroleerd. Wij realiseren ons dat deze werkzaamheden inbreuk kunnen maken op uw privacy, maar wij verzoeken u vriendelijk om deze controle toch toe te staan. Hiermee houden wij de kwaliteit van het water optimaal.

Speeltuin

Borgo La Casa beschikt over een speeltuin voor de kleintjes. Wij verzoeken u om altijd toezicht te houden op het gebruik van de speeltuin. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele ongelukken door het gebruik van de speeltoestellen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken is niet toegestaan in de woning. Wees bovendien buiten voorzichtig met rook en vuur in tijden van grote droogte.

Supermarkt

Op 5-10 minuten met de auto van Borgo La Casa vindt u een supermarkt, warme bakker, slager, apotheek etc. in zowel Poppi als Bibbiena. De meest dichtstbijzijnde supermarkt is de Coop in Bibbiena, località Palazzetto. Dit is een grote supermarket waar u alles kunt kopen.