Bouwkavels in Toscane – Nog 2 bouwkavels te koop in Borgo La Casa

Borgo La Casa ligt op één van de mooiste locaties in de Casentino vallei in Toscane: een prachtig uitzicht over de vallei met het kasteel van Poppi als historisch monument, direct gelegen aan de Arno rivier en omringd door de indrukwekkende bossen van Pratomagno.

Naast de restauratie van de oude boerderij ‘La Casa’, is er door de betrokken gemeenten toestemming verleend voor de bouw van vier woningen op ruim bemeten kavels rond ‘La Casa’.

Borgo La Casa is gelegen op een landgoed van 35 hectare, gelegen op een heuvel nabij Bibbiena. Door de ligging is sprake van een rustige locatie met een direct contact met de natuur. Deze kenmerken geven Borgo La Casa  een uniek karakter.

Kavel 1 en kavel 3 zijn inmiddels verkocht. Kavels 2 en 4 zijn thans nog te koop.

Kavel 2 heeft een oppervlakte van 10.250 m2 en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een woning van maximaal 1.000 m3 en de aanleg van een zwembad. De vormgeving van de te realiseren woning zal uiteraard in harmonie moeten zijn met het landelijke karakter van Borgo La Casa. De kavel biedt een prachtig uitzicht op de Casentino vallei.

Kavel 4 heeft een oppervlakte van ruim 18.000 m2 en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een woning met gastenverblijf van maximaal 1.500 m3 en de aanleg van een zwembad.

Voor het ontwerp en de begeleiding van de bouw van de woning is de bekende architect Roberto Mariottini, uit het nabij gelegen Bibbiena, beschikbaar. Roberto Mariottini heeft een uitgebreide ervaring met het ontwerpen en restaureren van Toscaanse huizen en villa’s. Hij heeft ook de restauratie van ‘La Casa’ en het ontwerp en de bouwbegeleiding van de villa’s op kavel 1 en kavel 3 verzorgd.

Het realiseren van een huis ‘under the Tuscan sun’ is een unieke ervaring. Wij hebben dit ervaren toen wij in het verleden ‘La Casa’ kochten en de restauratie ter hand namen. Onze ervaringen willen wij graag met delen met de kopers van de kavels.

Bouwkavels in Toscane

Kavel 1

Verkocht.

Kavel 2

Kavel 2 is beschikbaar voor de verkoop

Gelijk aan kavel 1 biedt kavel 2 een prachtig uitzicht over de Casentino vallei met het kasteel van Poppi als karakteristiek baken. De kavel heeft een oppervlakte van 10.250 m2 en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een woning met (maximaal) 1.000 m3  inhoud (400 m2).

Kavel 3

Verkocht.

Kavel 4

Kavel 4 is beschikbaar voor de verkoop

Kavel 4 biedt een fraai uitzicht op de loop van Arno rivier en de bossen van Pratomagno. De kavel ligt aan de zuid-oost zijde van de borgo en biedt maximaal profijt van de zon. De kavel heeft een oppervlakte van circa 18.000 m2 en een bouwvolume van maximaal 1.500 m3 . Tevens biedt de kavel door zijn grootte de mogelijkheid tot het aanleggen van een eigen wijngaard of olijfboomgaard.