Bouwkavels in Toscane – Nog 1 bouwkavel te koop in Borgo La Casa

Borgo La Casa ligt op één van de mooiste locaties in de Casentino vallei in Toscane: een prachtig uitzicht over de vallei met het kasteel van Poppi als historisch monument, direct gelegen aan de Arno rivier en omringd door de indrukwekkende bossen van Pratomagno.

Naast de restauratie van de oude boerderij ‘La Casa’, is er door de betrokken gemeenten toestemming verleend voor de bouw van vier woningen op ruim bemeten kavels rond ‘La Casa’.

Borgo La Casa is gelegen op een landgoed van 35 hectare, gelegen op een heuvel nabij Bibbiena. Door de ligging is sprake van een rustige locatie met een direct contact met de natuur. Deze kenmerken geven Borgo La Casa  een uniek karakter.

Kavels 1 en kavel 3 zijn inmiddels verkocht. Kavel 2 is thans nog te koop.

Kavel 2 heeft een oppervlakte van 10.250 m2 en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een woning van maximaal 1.000 m3 en de aanleg van een zwembad. De vormgeving van de te realiseren woning zal uiteraard in harmonie moeten zijn met het landelijke karakter van Borgo La Casa. De kavel biedt een prachtig uitzicht op de Casentino vallei.

Voor het ontwerp en de begeleiding van de bouw van de woning is de bekende architect Roberto Mariottini, uit het nabij gelegen Bibbiena, beschikbaar. Roberto Mariottini heeft een uitgebreide ervaring met het ontwerpen en restaureren van Toscaanse huizen en villa’s. Hij heeft ook de restauratie van ‘La Casa’ en het ontwerp en de bouwbegeleiding van de villa’s op kavel 1 en kavel 3 verzorgd.

Het realiseren van een huis ‘under the Tuscan sun’ is een unieke ervaring. Wij hebben dit ervaren toen wij in het verleden ‘La Casa’ kochten en de restauratie ter hand namen. Onze ervaringen willen wij graag met delen met de kopers van de kavels.

Bouwkavels in Toscane

Kavel 1

Verkocht.

Kavel 2

Kavel 2 is beschikbaar voor de verkoop

Gelijk aan kavel 1 biedt kavel 2 een prachtig uitzicht over de Casentino vallei met het kasteel van Poppi als karakteristiek baken. De kavel heeft een oppervlakte van 10.250 m2 en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een woning met (maximaal) 1.000 m3  inhoud (400 m2).

Kavel 3

Verkocht.